O nás

banner_o_nas kopie

Vítejte na stránkách www.kamaelektro.cz, kde se specializujeme na inovativní a efektivní řešení pro vaše chytré domovy. Naše cesta začala před několika lety, kdy jsme se intenzivně věnovali instalacím Smart Home systémů a zjišťovali jsme, že na trhu chybí ideální osvětlení pro tyto moderní domácnosti.

V roce 2021 jsme objevili osvětlení na 24V DC, které nám přišlo jako ideální spojení se Smart Home řešeními. V září 2021 jsme se rozhodli tento nedostatek vyřešit a spustili jsme náš e-shop zaměřený výhradně na osvětlení na 24V DC a kompletní Smart Home systémy. Naším cílem bylo, aby si zákazníci jasně uvědomili výhody osvětlení na 24V DC v kontextu chytrých domácností.

Naše podnikání začalo v malé garáži, čímž jsme se stali typickými "podnikateli z garáže". V polovině roku 2022 jsme se přesunuli do větších prostor v Říkově, kde jsme měli "pár" místností, ve kterých jsme neustále bojovali s nedostatkem prostoru. V té době nás již doslova zavalily krabice se zbožím, a tak jsme přemístili sklad a kanceláře do nových skladovacích prostor v Náchodě. V dubnu 2023 jsme se pustili do výroby a vývoje vlastního osvětlení na 24V a tady začala cesta naší značky osvětlení na 24V DC Kama Lights®. Zde jsme si mohli dovolit otevřít i náš první showroom zaměřený na osvětlení na 24V DC, což nám poskytlo velké možnosti pro rozšíření naší nabídky a zvýšení skladových zásob.

Aktuálně máme přes 200 produktů a příslušenství a přes 15 000 kusů skladem a naše osvětlení na 24V DC dodáváme již do 10 zemí v evropské unii.
Naši odvedenou práci můžete posoudit sami z naší nabídky osvětlení a příslušenství.

Jsme tu proto, abyste byli v lepším světle.